“SWEET ADDICTION”, Wallmans i Cirkusbygningen

Wallmans kører på tiende år dinnershow i Cirkusbygningen, og er trods megen skepsis i begyndelsen blevet en institution på den Københavnske underholdningsscene. Mange har været der og kommer igen (750.000 ifølge dem selv), andre dømmer den rendyrkede showbiz ude som tom, flad underholdning. Men der er ikke noget galt med underholdning og god mad, når det gøres med det Wallmansk overskud og professionalisme. De forstår at lave en fest, så alle føler sig vel tilpas under den store cirkuskuppel. Ikke uden grund er Wallmans blevet en stor stjerne på firmafesternes glatte festfirmament, man følger sig velkommen, helt professionelt. Det er i orden.

For dem, der ikke har været til dinnershow kommer her nyttige info om konceptet: Man vælger på forhånd mellem 4 forskellige menuer og forskellige muligheder for vin og øl. Man følges til bordet af aftenens tjenervært, og showet alternerer i 10 indslag med serveringerne. Priserner er rimelige, 500 til 1000 for show og mad alt efter menu og ugedagsaften.

Showet “SWEET ADDICTION”  består af 10 afdelinger, som hylder populærkulturens største stjerner og genrer, fra boybands over Lady Gaga til de efterhånden aldrende divaer Barbra Streisand og Tina Turner. Der danses og synges af et 16 mands stort meget blandet sanger- og dansehold med skøn udnyttelse af cirkusbygningens mange etager og loger. Og der er fuld valuta for showpengene, hvis du bare er en bitte smule til fals for musicalglimmer i alle farver, skrigeskinker, svingende dameben og sexede mænd.

Kunstnerisk er det svært at fremhæve nogen eller noget, da det i den grad er en kollektiv indsats, og showet et fremadskridende potpourri af usædvanligt mange delindslag. Jeg gør det alligevel: Kasper Jensens breakdansende jonglerende klovn brød på fineste vis showets glatte overflade med sit mere underspillede artisteri. Bruno Bonifacios maskuline polewalking var en overaskende kombination af strippertilbehør og vild akrobatik, så herrerne blev imponerede, og damerne bare ville have ham med hjem. Dette sexede stunt blev smukt akkompagneret af Kajsa Borg, som senere gav et fermt Tina Turner potpourri, med en flot stemme, som nok savnede Turnes forkrampede maskuline snert, men  som hun kørte hjem på en suveræn kjole og stort scenenærvær. Karen Christoffersens kostumer var hele aftenen en gennemført fornøjelse, højdepunktet var Lady Gaga settets blanding af sort lak og læder med tilført sort pels.

Fortvivl ikke hvis din firmafest rammer Wallmans i cirkusbygningen, du bliver virkelig underholdt og får noget vidunderlig mad, Pulled Pork menuen, som vi fik, var der ikke mange fingre at sætte på, moderne nordisk og traditionel på samme tid, alle retter stod helt skarpt. Det er godt gået for 800 mennesker ad gangen. Du kan også godt liste ind for dine egne penge, det er faktisk helt i orden. Du risikerer en dejlig aften. Wallmans fører showet i København.

Teaterbloggens vurderingTeaterbloggens vurderingTeaterbloggens vurderingTeaterbloggens vurdering    4 teatersæder.

“SWEET ADDICTION”, Wallmans i Cirkusbygningen, Jernbanegade 8, 1608 København.
Showproducent: Johan Espelan
Kostumer: Karen Christoffersen
Spilleperiode: Torsdag: kl. 18.30-22.30, fredag og lørdag: kl. 19-23 + efterfølgende natklub alle dage. Alle dage åbner dørene kl. 18.00. I november spilles forestillingen også om onsdagen og i december også tirsdag + onsdag.
Billetter: Fra 495 kr. til 1.195 kr.

Monsterball3uf

 

Skriv et svar