Teateranbefalinger uge 43

Svanesøen får fornemt besøg i denne uge: Onsdag og torsdag gæstedanser litauiske Jurgita Dronina som Odette, og vor egen verdensstjerne Thomas Lund  danser prinsen for første gang. Jeg vil anbefale 50 % ordningen, da der på nuværende tidspunkt er dynger af billetter til begge aftener. Jeg var selv lidt forbeholden i min anmeldelse, men med 24 stærkt dansende svaner og to verdensstjerner i front, så er 450 kr givet godt ud. Op af sofaen….

Jeg vil gentage min anbefaling af “Happy Happy” CaféTeatret. Hvis man ikke har før har oplevet Livingstones Kabinet, så er det sidste udkald i denne omgang. ”Happy Happy” er satire over danskernes provinsielle selvglæde over de mest banale ting. Engelske Pete Livingstone og frues musikalske laterna magica er formmæssigt enestående i dansk teater. Billetter her.

Jeppe drikker sig fuld næsten hele ugen i Skuespilhuset: Der er stadig billetter og på nogle aftener er det muligt at satste på 50 % ordningen. Jeg skrev i min anmeldelse, at “Henning Jensens rødmossede, skoldede og tømmermandshærgede Jeppe er ene om at spille Det Kongelige Teaters sjældne knæfald for klassikerrepertoiret hjem” Og det for kun 200 kr.

Ugens premierer kan ses her.

Uge 43 slutter  søndag den 31/10.

Skriv et svar